intersiderale - διαστρική

ΣΤΙΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

όταν η ελίτ των ευρωκρατών και των τεχνοϋπηρετών θα συναντηθεί στο Laeken για το μεγάλοο show

παρασκευή 7 Δεκέμβριος 2001, Απο Διαστρική/ός/οί, intersiderale

Πέρα από ένα κάποιο θέλγητρο για την επιστημονική φαντασία - ή και την πολιτική φαντασία - και πέρα απ’ την αλληλεγγύη με τον αγώνα των Ζαπατίστας, των Τούτε Μπιάνκε και κάθε πλήθους που αντιστέκεται στην αυτοκρατορία, ο χώρος δράσης και έκφρασής μας είναι τελικά γαλαξιακός, καθότι υποταγμένος στη σχετικότητα.Ένας χώρος όπου η παραγωγή των ιδεών υπόκειται σε μια κεντρόφυγη, άχρονη κίνηση, χωρίς ποτέ να εξαρτάται από τη βαρύτητα και τον πραγματισμό.
Ο καρπός της διαρκούς κίνησης είναι η Διαστρική. Η Διαστρική είναι ό,τι υπάρχει γύρω από τους πλανήτες. Είναι η σκόνη τις αστεριών και το απόρριμμα των αστέρων. Είναι ό,τι δεν είναι θύμα της καταπιεστικής έλξης των ηγεμονικών πόλων που διαμορφώνουν την αυτοκρατορία. Η Διαστρική είναι το πλήθος που διαμορφώνεται από όλους αυτούς και όλες αυτές που, καθώς την οικειοποιούνται, αρνούνται να λιμνάζουν σε έναν από εκείνους τους πόλους Περιπλανιούνται και περιστρέφονται σε μια μεγάλη ανοικτή χαοτική έκταση διαμορφωμένη από όποιον από κοντά ή μακριά συμμετέχει στην ίδια δραστηριότητα. Στο γαλαξιακό αγώνα ενάντια στην αυτοκρατορία. Ομάδα των απελευθερωμένων μαρξιανων, η Διαστρική είναι ένα δίκτυο στη Λιέγη, τις Βρυξέλλες και το Βόλο, αλλά του οποίου τα ηλεκτρόνια βρίσκονται πάντα στην εξορία, πλαστογράφοι καρτών και εφευρέτες νέων ηπείρων.


Πήραμε μέρος τον Ιούλιο στις συζητήσεις, δράσεις και διαδηλώσεις που οργανώθηκαν από το Genoa Social Forum έξω από τη σύνοδο των G8.

Οι προτεραιότητες μας είναι η παραγωγή θεματικών παμφλετών και η οργάνωση μη βίαιων άμεσων δράσεων των οποίων οι « τρόποι » μένει να καθοριστούν από κοινού με άλλους.

Προσπαθούμε να κατασκευάσουμε ένα χώρο αναβρασμού και πολιτικής αντίθεσης για όλους.

14/12/2001 κατά τις 10 μ.μ. Electro FREE PARTY (μη καθορισμένος ακόμη χώρος) και παρουσίαση της παμφλέτας μας « η Ευρώπη των μειονοτήτων απέναντι στην Ευρώπη της πλειοψηφίας »

infos_intersiderale@perso.be


Λιέγη : ραντεβού κατά τις 7 π.μ. στο σιδηροδρομικό σταθμό του Guillemins να συναντήσουμε την πρωτοβουλία ΑΛΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΙΝΟ. Κατάληψη του τραίνου για τις Βρυξέλλες στις 07h46 & 08h46. Βρυξέλλες : ραντεβού κατά τις 9 :30 π.μ. Λεωφορείο St. Barthelemy (απέναντι από το KANAL 11, στο ύψος της οδού A. Dansart) για την έναρξη της γαλαξιακής φανφάρας. 10 :45 π.μ. αναχώρηση για το Petit Château (που βρίσκεται 500 μέτρα πιο πέρα)

ΣΤΙΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, όταν η ελίτ των ευρωκρατών και των τεχνοϋπηρετών θα συναντηθεί στο Laeken για το μεγάλοο show, οι δρόμοι των Βρυξελλών θα είναι το σκηνικό ενός άλλου θεάματος : αυτού της αντιπαγκοσμιοποίησης στη πράξη Όταν κάθε μορφή πολιτικής συζήτησης που προέρχεται από την εξουσία ή τη διαμαρτυρία ανάγεται σε ένα μεγάλο show καλύτερα να συμμετέχουμε στα γεμάτα στο θέαμα, που λένε...

ΕΙΝΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΑΡΟΜΑΡΤΟΥΝΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΧΑΠΕΝΙΝΓΚ !

Πάνω από τους μεγάλους πίνακες που κραδαίνουμε μέσα στη φανφάρα αναπαρίστανται οι μεγάλες εικόνες που συνθέτουν τη δυτική ταυτότητα. Να σκηνοθετείς τις εικόνες της κοινωνίας του θεάματος σημαίνει να επιστρέφεις στην παγκόσμια αυταπάτη που κάνει τις ζωές μας να είναι όπως είναι και τον κόσμο μας να είναι όπως είναι : εμπόρευμα.Αυτή η πράξη είναι για μας ένα μέσο συμμετοχής στο πλήθος παρακάμπτοντας το show αλλά εξίσου χύμα και σε αταξία :

ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΔΙΚΤΥΑ, ΝΑ ΕΦΕΥΡΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΩΓΜΕΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΙΔΡΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΓΚΛΙΣΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

ΣΤΙΣ 14/12/2001 > 11 Π.Μ.ΣΤΟ PETIT CHÂTEAU

ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ, ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΟΜΑΡΤΟΥΝΤΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

Απαντήστε σ\`αυτό το άρθρο

SPIP | squelette | | Πλάνο του site | Suivre la vie du site RSS 2.0